Evenimente de networking platite

Networking-ul, mai intai de toate, este format din oameni care vorbesc unii cu altii,  schimband idei, resurse sau informatii. Networking-ul este cea mai rapida si usoara modalitate de a obtine informatii. Bine, si de ce am avea nevoie de aceasta actiune, sa participam la evenimente de networking? Iata cateva motive pentru care orice antreprenor, manager sau persoana care doreste sa se informeze si dezvolte continuu:

 1. sa iti construiesti o imagine proprie si sa ti-o consolidezi;
 2. sa iti construiesti o forta de vanzari puternica, proprie;
 3. iti diversifici si / sau cresti afacerea;
 4. sa iti slefuiesti si exersezi discursul de promovare si vanzare;
 5. este important pentru cariera ta;
 6. deschide o lume a posibilitatilor;
 7. sa fi inaintea concurentei;
 8. sa afli informatii de ultima ora de la persoane competente;
 9. inchei parteneriate sau colaborari reciproc avantajoase

Ce avantaje ai?

Temele educationale, in cadrul evenimentelor, vor fi pe o tema de interes pentru oameni de afaceri. Obiectivul temelor va fi transferul de informatie in jurul urmatoarelor teme:

 • promovarea afacerii in fata celorlalti antreprenori si in fata invitatilor.
 • primire de recomandari pentru afacerea ta.
 • intalnire cu directori executivi, directori de vanzari, manageri, specialisti in domenii diferite.
 • beneficiere de traininguri scurte si intense pe o tema de interes pentru oameni de afaceri.
 • acces direct la networking cu persoane de calibru.

  Care sunt evenimentele de networking la care poti participa? SMART MONEY Summit | Prepare for the future! ( 22 Oct. 2015) – Axandu-se pe un concept unic și organizat plecand de la tema “Prepare for the future!”, evenimentul va reuni manageri, antreprenori si profesionisti cu o vasta experienta din cadrul unor institutii si companii de top din Romania, apartinand unor domenii precum cel antreprenorial, investitional, imobiliar al consultantei de business si al tehnologiei. Participantii vor asista la mai multe prezentari legate de cele mai de actualitate si relevante teme cu care se confrunta stakeholderii din domeniul economico-financiar. Evenimentul este un bun prilej pentru participantii din diverse medii de a impartasi noutati si cunostințe utile, care sa contribuie la dezvoltarea ecosistemului economic si al gradului de inovatie din Bucuresti si Romania.

 
Robin Sharma Bucuresti – Robin Sharma este unul dintre cei mai importanti specialisti din lume in domeniul leadership-ului, autor al 15 carti bestseller care au schimbat mentalitati si vieti a milioane de oameni, un vorbitor motivational de succes pe teme de leadership si dezvoltare personala. Pe data de 17 Sept. 2015 acesta va ajunge in Bucuresti unde impreuna cu Andy Szekely iti va prezenta :
 • Top 7 obiceiuri ale leaderilor extraordinari (Leaders Without Titles)
 • Cele mai performante 8 tactici pentru a avea rezultate deosebite, mai alesin perioade foarte intense si pline de provocari.
 • Tactici specifice pe care companiile de success le folosesc pentru a faceo treaba extraordinara.
 • Cele 4 unelte pentru a avea echipe foarte performante si o culturaorganizationala castigatoare.
 • Lectii de leadership personal pentru a rezista in perioade turbulente si arta de a fi focusati si in perioade incerte.

Biletele pot fi cumparate de aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2018 | SchimbamRomania. Designed by BrilliantDEVs.

X